Terug naar Reporting live from Ghana Bericht schrijven

Laat hier een bericht achter, alvast bedankt!
Klik op bericht schrijven (rechtsboven).

of mail me: write2me@pietervriend. com

Bericht 91 t/m 110 van 110
Naam Anne
Datum 12-02-2014 13:44:02

Hallo pieter
Hoe gaat het

Naam Ellen
Datum 11-02-2014 22:04:48

Ha die pieter, en al aan het genieten om te fietsen door het mooie Kenia? Hoop dat je niet teveel regen om je oren krijgt! Veel plezier en wij fietsen in gedachten met je mee. En natuurlijk hebben wij ook live regen op de fiets. Groetjes van team+m Weer een plak yeh!!!

Naam martijn jasper ui...
Datum 31-01-2013 10:22:50

Hoi Pieter , hier Martijn van tante loes en ome fred ,
als je me nog kent.
Ik woonde vroeger bij ome piet en tante tineke schuinboven op et heeswijckplein 39.
Mijn pa en ma komen daar af en toe nog steeds dus die kan je eventueel ook vragen wie ik ben, als je et niet meer weet.
in ieder geval nog een goed nieuwjaar toegewenst , en hoop iets van je te horen. Vriendelijke Groeten
van
Martijn Jasper
uit Grave

Naam Jos
Datum 03-07-2009 19:14:36

pieter, vriend! Ik zie dat je met de trein naar Parijs bent geweest. Ik sta op het punt om op Homepage een ticket te boeken.. Weet jij of je je fiets mee kunt nemen? Als ik moet betalen no problema uiteraard, thats life

Naam myriam
Datum 16-06-2006 20:46:19

Hallo Nederlander,
Je voelt je misschien pas zo als je hoort dat we ook de tweede wedstrijd met 2-0 hebben gewonnen. Ik heb er weliswaar niets van gezien, maar gehoord des te meer. Volgen op afstand dus.
Voor jou de laatste week en dan mag je je baden in het hollandse oranje. Zit je er vast zo weer in, teminste als we winnen natuurlijk. verder kan toine niet wachten tot je een hele hele grote knuffel van hem krijgt en maken ons op voor de laatste weekjes tot de vakantie.
Doei ennog even flink genieten daar in het marokaanse groetjes Myriam Frido en toine

Naam Marsmannen
Datum 16-06-2006 08:30:44

Goedenmorgen Pieter,

Tsjonge, zit het er al bijna op voor je. Wat gaat de tijd toch snel. Zo'n vakantie is toch altijd weer te kort (???) - of ben je blij om weer terug te zijn in Nederland.
Om geheel in stijl te blijven, als jij terug komt ben ik op vakantie (het zal vandaag je laatste werkdag voor de vakantie zijn.....).

Ik zag in de tussenstand van de WK-pool dat ik een ogenschijnlijke concurrent heb. Ik kan je vertellen dat jij de hoofdverdachte bent, maar voorlopig lig je een straatlengte (1 punt) achter op me....

Ik zie je wel weer een keer.

Gr.
Marsmannen

PS: tv-tip: kijk op 21 augustus eens naar Lingo, het leukste woordspelletje van Nederland, je zal er geen spijt van krijgen.

PS2: je oude werkplek is nog vrij, dus als je echt wanhopig bent, volgens mij kan je hier gewoon weer aanschuiven (ik heb hierin alleen geen beslissingsbevoegdheid).

Naam Edith Bos
Datum 09-06-2006 23:17:54

Hey Pieter,
Ik volg je belevenissen al een tijdje en ik vind je verhalen ontzettend leuk om te lezen. Wat zal dat een cultuurschok worden als je weer terug bent in NL. Gelukkig gaat de temperatuur hier eindelijk omhoog zodat die overgang niet zo groot is. Het zou leuk zijn om je voor het kerstdiner nog eens te zien en te spreken. Zoals je van Rob al begrepen hebt zijn de EB-linkers een uitstervend ras aan het worden. Natasja is IBM'er, Arjan is naar de Business, Jeroen verdwijnt per 1-7, Marc & Marieke zijn op wereldreis en Martin en Ik verdwijnen per 1-8 bij de bank. Verder gaat alles goed
Hartelijke groeten ( ook van Kyra )

Naam Loes en Jeroen
Datum 07-06-2006 16:07:12

He Pieter! Wat leuk om je voicemail te horen vanuit AFrika! Jammergenoeg waren we niet thuis. Ik heb trouwens geprobeerd bij mijn Marokkaanse collega's om het fenomeen "Schaamhaar in vanillevla" in het Arabisch en Berber voor je vertaald te krijgen maar zij claimen de vertaling voor deze woorden niet te kennen omdat het woord simpelweg te taboe is in die taal om te gebruiken... Mocht ik er nog achter komen dan meld ik het.

Hier alles goed trouwens. Loes haar buik is al super dik! Nog een paar weken en dan is het zover! Portugal gaat traag maar wel vooruit.

Veel plezier verder, Jeroen

Naam Rob Louwers
Datum 06-06-2006 08:58:23

Héee oud EB-Link reiziger!!!
Geniet je nog een beetje??? (domme vraag!)
Goed om te lezend at je zoveel meemaakt. Beter dan hier bij AA achter een buis zitten turen.
Wist je dat ik zo'n beetje de laatste der Mohicanen ben bij de Bank? Er is niemand meer over van de oude ploeg... (snik, snik)
Gelukkig mag ik over een maandje met vakantie (rondreis Egypte dit jaar) dan moet ik er weer een jaartje tegen kunnen...
Pieter, véél plezier en geniet!
Rob Louwers

Naam Brutus
Datum 24-05-2006 14:36:22

je ziet er zeker goed uit Vriend, je bent straks goed afgetraind om deel te nemen aan het (drink)WK! Erg leuk om de verhalen te lezen en foto's te zien. Ook de verhalen van je medekamaraden zijn leuk, heb die sites ook bezocht.

Het aftellen zal nu toch wel een beetje begonnen zijn, laat maar wat horen als je de weg terug naar Nederland kiest. Hier is het deze week alleen maar regen, regen en regen. Geniet dus nog van het mooie weer en tot horens...

Signed by,
THA Brutus

Naam team
Datum 17-05-2006 21:32:07

Ha die Pieter, moeten we de melk al koud zetten of duurt het nog even voordat je in Nederland bent? Je begrijpt; alle straten worden een beetje oranje....oranje slingers in de uitverkoop....oranje shirts...vlaggen....partytenten in aanbieding...biervaten worden aangesleept...oranje petjes....oranje gebak...kortom nederland maakt zich klaar voor je ontvangst. groetjes Ellen

Naam pa en ma vriend
Datum 14-05-2006 20:53:57

hoi Pieter,
We hebben met Karin en Sip van jullie alle drie de foto's bekeken. Wat mooi allemaal zeg, toch maar even overvliegen. Pieter je ziet er goed uit en de baard staat je prima, laten staan hoor. We hebben vandaag moederdag gevierd en het was gezellig. De punt appeltaart houd je tegoed. Begrijpen we het goed, dat je in juni deze kant opkomt?
Het was heel leuk in Parijs, we hebben dingen gezien, die jij misschien ook ooit eens gaat bekijken,het is niet zover van huis,maar met een kameel kom je er niet.Jij waarschijnlijk op de fiets.Groeten Pa en Ma.

Naam myriam
Datum 09-05-2006 08:14:20

Ha, globetrotter,

Genieten en lachen weer met je belevenissen. Net of we ook een beetje meereizen, zonder dan de lichamelijke ongemakken. Hier gaan we gewooon weer aan het werk en genieten van jawel wel 22 graden. Verschil moet er tenslotte zijn.
Je thuiskomst wordt steed wat weken later, maar je reislol er niet minder om. Geniet maar lekker en wij geniet achter ons computertje wel mee. Groetjes Myriam, Frido en een hele dikke knuffel van Toine, die trots zijn kaart aan een ieder laat zien.

Naam Marcel
Datum 05-05-2006 09:01:01

Ha Pieter,

Gelukkig weer een levend teken van onze ex-collega. Mooi verhaal weer man.
In Nederland zijn de temperaturen weer richting zomerse waarden gestegen, dank voor het versturen van dit warmtefront.
Over de voetbal wil ik het ff niet hebben. Lucky *J*X heeft weer toegeslagen uit verloren positie. Je kan dan van ze winnen, maar aan het eind pakken ze de prijzen.
De makers van de tourpool hebben een wk pool aangekondigd, wanneer je mee wilt doen vu Afrika hoor ik het wel, stuur ik je het een en ander toe.
Verder neemt hier het terugleverportfolio (via LEO) zeer serieuze vormen aan. L-instructies bevatten nu al uren van >100MW. Klanten hebben al tm 2009 getekend!!!
Veel succes met reizen, ik ga weer aan het werk (wat doe ik fout??)

Naam Brutus
Datum 02-05-2006 11:48:38

He mannetje,
hoe is het dan. Horen al een tijdje geen updates meer. Ben je ergens waar ze het internet niet kennen .

Hier in De Haag is alles goed. Mooi weertje begint te komen, het wordt zomer!

Nou we horen wel weer wat van je!

Naam Jeroen, Marjolein...
Datum 01-05-2006 13:38:01

Heee Piet,

We missen je fantastische verhalen en je geweldige humor!!! Of maak je niets bijzonders mee???
We hopen dat je nog ff wat van je laat horen en zijn errrug benieuwd wanneer je nou weer eens terug komt.

Groet van Jeroen Marjolein en Nan.

Naam Myriam
Datum 29-04-2006 22:12:20

Ha reiziger,
Je verhalen zijn natuurlijk het wachten waard, maar nu duurt het toch wel erg lang. Maar we houden vol en wachten vol spanning op je belevenissen. groetjes Myriam Frido en Toine

Naam ellen
Datum 23-04-2006 00:08:50

Ha Pieter, kijk een beetje uit vanacht....er zijn alcoholcontroles (landelijk) uitgezet.
groet, ellen

Naam Brutus
Datum 11-04-2006 09:06:19

He Pieter,
PSV is kampioen he, zoals te verwachten
Ajax zal nog moeite hebben te strijden voor de play-offs voor voorronde CL, Ajax kende zal ze het wel weer lukken!

Heb je de foto's van mijn nichtje al gezien, Peter zou ze doorsturen. Ze is een schatje, zoals ik over de tel al zei: je bent eigenlijk gewoon weer oom geworden! Fantastischa man!
Geniet van de lange terugreis, als je terugbent dan gaan we snel wat afspreken!

Naam Jeroen van Elswijk
Datum 10-04-2006 11:52:58

He Pieter!

Je verhalen zijn weer super om te lezen!!! Ik zie jou zo voor me door Afrika struinen als ik het lees. Goed idee dat jullie besloten hebben om niet sneller te willen reizen dan Afrika toe laat. Volgens mij is dat de manier om er zo veel mogelijk van te genieten want anders wordt de gemiddelde Obruni toch knetter gek daar...

Hier staat de boel ook niet stil trouwens. Loes is over drie maanden ook al in staat om het Afrikaanse tafereel van het geven van bostvoeding in treinen over te gaan nemen en... we hebben het voorlopig koopcontract getekend van een huis in Portugal: oude wijnboerderij!!!! Uurtje boven Lissabon en 20 minuten van het strand!!!

Nou gozer, heel veel plezier (en geduld) met je verdere reis. We kijken uit naar je volgende verhalen en je terugkomst.

Groetjes, Jeroen (en Loes natuurlijk)

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende